Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Felhasználási feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, mert azáltal, hogy Ön az oldalainkat megnyitja, használja, onnan letölt, elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!
A SoftMaster Kft., mint üzemeltető fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, szöveges, képi vagy más anyagok hozzáféréséből illetve az azok közvetlen felhasználásából, a nem megfelelő működésből vagy félreérthetőségből eredő károkért, veszteségért való felelősséget az üzemeltető kizárja. A weboldalainkon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A SoftMaster Kft. fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa.


Jogi nyilatkozat

A weboldal tartalma, szöveges és képi információi, technikai megoldásai, forráskódja a SoftMaster Kft. tulajdonát képezik. Ezek a grafikák, szövegek, képek, információk, program elemek és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alatt állnak, ezek a SoftMaster Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel sem online, sem nyomtatott formában. A honlapon harmadik személyek szerzői joggal védett képei illetve arculattervei is láthatók. Ezek a képek és arculattervek csak a szerző írásbeli engedélyével többszörözhetőek, használhatók fel. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül.

 

Adatkezelési szabályzat

A SoftMaster Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel minden tudomására jutott adatot. A SoftMaster Kft. tiszteletben tartja a weboldalait felkereső minden személy személyiségi jogait. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a SoftMaster Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a SoftMaster Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azokat nyilvántartsa és kezelje. A SoftMaster Kft. kizárólag a megjelölt célra használja fel a személyes adatait, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival és semmilyen formában nem adja át harmadik félnek és minden ésszerű erőfeszítést megtesz az ilyen adatok védelme érdekében.

Miskolc, 2012. január 12.