Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Néhány szóban magunkról

Az informatika fejlődése egyre több lehetőséget kínál, amelyekkel a mindennapi munka gyorsabbá, hatékonyabbá válhat. Ehhez azonban az alkalmas eszközök mellett szükség van megfelelő szoftveres támogatásra is. A piacon rengeteg dobozos szoftver létezik, sok-sok fejlesztő áldozatos munkájának köszönhetően. Ezek általában professzionális termékek, ennek ellenére mégis szép számmal akad olyan ügyviteli folyamat, amelyek támogatásához nem létezik semmiféle alkalmazás. Vannak olyan jellegű és méretű feladatok, különleges igények, amelyekkel nagy cégeknek nem éri meg foglalkozni. A SoftMaster ilyen feladatok megoldására született.

Cégünk 2003-ban alakult 3 programozást kedvelő, fiatal magyar informatikus vállalkozásaként.  Az alkotás szeretete, a modern technológiák iránti érdeklődés és az informatika jövőjébe vetett hit késztetett és késztet a mai napig is minket arra, hogy fejlesztéseinket egyre jobb minőségben készítsük el.

A SoftMaster a legkülönfélébb igényeket kielégítő egyedi szoftveres megoldásokat kínál. Cégünk fő profilja webes alkalmazások tervezése, kifejlesztése. Alapvetően komplex, adatbázisra épülő szoftvereket alkotunk.