Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Referenciáink
„Innovatív megoldások a szuburbán városfejlődés hátrányainak kezelésére Szigetszentmiklóson
A honlap több, komplex szolgáltatást is nyújtó adatbázis, és adattárként működik, célja egy olyan a projekt megvalósításában érintett, és érdekelt szervezetek együttműködésén alapuló virtuális közösségi tér kialakítása, amely hozzájárul a projekt hosszú távú céljainak...
Referenciáink
Kovácsmester webáruház
Az igazi kovácsoltvas kézzel készül, hagyományos módon, szénnel hevítve a megfelelő hőfokra. Az igazi kovácsoltvasnak nincs köze sablonokhoz és a kereskedelemben oly sok helyen kapható préselt és hidegen hajlított elemekhez. Megrendelőnk célul tűzte ki, hogy megismertesse az embereket...
Referenciáink
Matrica webáruház
Matrica webáruházat készítettünk a GreenBox rendszerünkkel.
Referenciáink
REN-REN monitor rendszer
Egy 14 európai régió részvételével zajló programba sikerült bekapcsolódnunk. A SoftMaster Kft. nyerte el annak a lehetőségét, hogy a projekt monitorozó szoftverét elkészítse.
Referenciáink
Országos Rapala bajnokság honlapja
A pergetés műcsalis rablóhal horgászat. A Rapala műcsalik az egyik legjobbak, leghatásosabbak. A cég egy hatfordulós bajnokságot szponzorál, melynek honlapját a GreenBox CMS szolgálja ki.
Referenciáink
w2wblog portál
A w2wblog célja egy olyan virtuális közösségi tér létrehozása és gondolkodó, aktív közösség formálása, amelynek tagjai érdeklődnek a világ eseményei iránt és élnek a modern infokommunikációs eszközök adta lehetőségekkel.
Referenciáink
Monori kistérség honlapja
A GreenBox portálra építve elkészült a Monori kistérség honlapja. A szervezet többszintű felhasználókezelést kért mivel településenként külön adminisztrátor tölti a tartalmakat.
Referenciáink
ME GTK Karrier portál
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának Karrier portálját készítettük el, amely a GreenBox rendszerre épült. Fejlesztettünk hozzá egy külön modult, amely segítségével a hallgatók a GTK Szakmai napok rendezvényeire tudtak jelentkezni.
Referenciáink
XERO kft. webshop
Mostanában a pannon puma nagyon mélyen alszik, tán ki is múlt, így unalmas óráinkban a Xero Kft. portálja alá csempésztük legújabb CMS rendszerünket webshop modullal. Mert hát horgászni sem lehet állandóan.
Referenciáink
Balatoni Halgazdálkodási ZRt.
Megújult a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit ZRt. portálja, amely így hatékonyabban támogatja a cég színes tevékenységének bemutatását: szelektív állományszabályozó halászat; haltelepítés; tógazdasági haltermelés; halőrzési tevékenység; horgászturisztika; őshonos halállomány...
Referenciáink
Horgász webáruház
Magyarország első tisztaprofilú, kizárólag pergetésre szakosodott nagykereskedése a Kanálka Kft. Legfontosabb termékeik a különböző műcsalik, fonott zsinórok, pergetőbotok. A cég megújult honlapját és webáruházát a SoftMaster GreenBox portálmotorja szolgálja ki.
Referenciáink
Eastjob portál
Cégünk kapta a megtisztelő feladatot, hogy elkészíthettük az EastJob Személyzeti tanácsadó cég munkaerő közvetítő portálját. A rendszert a SoftMaster CMS-ére építettük és kiegészítettük egy álláskereső modullal.