Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Szolgáltatásaink > Honlapkészítés

Honlapkészítés teljeskörű szolgáltatással

Egy vállalkozás számára a megfelelő színvonalú honlap ma már alapkövetelmény. Egyrészről a brand építés, másfelől az információ szolgáltatás miatt. A lehetséges ügyfelek a honlap alapján megszerezhetik első benyomásukat a cégről, megtalálhatják a vállalkozás elérhetőségét, nyitvatartási rendjét, termék és szolgáltatás kínálatát.
Találjuk ki együtt, hogy milyen honlap lenne Önnek a legmegfelelőbb. A többit akár teljesen ránk is bízhatja, hiszen szolgáltatásaink teljeskörűek:
  • Segítünk kiválasztani és lefoglalni a honlap domain nevét.
  • A Megrendelői igényeket figyelembe véve tervet készítünk az oldal megjelenésére és tartalmára vonatkozóan.
  • A tervek jóváhagyása után elkészítjük és üzembe helyezzük az alkalmazást.
  • Elvégezzük a keresőoptimalizálást. (SEO)
  • Felhasználói leírást és 24 órás támogatást biztosítunk a szoftver üzemeltetéséhez.

A SoftMaster által készített honlapok, alkalmazások bővíthetőek funkcionális és interaktivitását biztosító modulokkal (pl.: fórum, kérdőív, termékkatalógus, hírlevél, képgaléria). De ezeken felül egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Honlapkészítés, weboldal fejlesztés

A SoftMaster által készített honlapok alatt a saját fejlesztésű tartalommenedzselő (CMS) rendszerünk üzemel, amely segítségével a tulajdonos a weboldala tartalmát bárhonnan, bármikor önmaga is frissíteni tudja.

Ügyfélkapu
Ügyfél azonosító:

Jelszó: