Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Modulok

GreenBox - alaprendszer
Több weboldal, több domainnév támogatása.
Egyedi vagy csoportos jogosultságkezelés.
Akár felhasználónként, de projektenként is eltérő funkcionalitás.
Több nyelv kezelése.
 
Sminkelés
Ezzel a funkcióval a publikus weboldalt lehet átszínezni, akár menüpontonként is.
 
Menü és tartalomszerkesztő modul
A CMS modul lehetővé teszi menüpontok létrehozását, módosítását, meglévő statikus oldalak tartalmának szerkesztését. A CMS rendszer nagy előnye, hogy kisebb módosítások esetén nem szükséges a weboldal fejlesztőjéhez fordulni, nem szükséges a karbantartásért fizetni, hiszen ezt a weboldal tulajdonosa is elvégezheti.
Nagyobb, több személy által szerkesztett portálok kiszolgálása érdekében a menüpontokhoz egyedileg lehet jogosultságokat osztani.
Hírmodul és eseménynaptár 
A modul segítségével a híreket, eseményeket, lehet kategóriákba sorolva kezelni, publikálni. A weboldal tulajdonosa az új híreket, eseményeket folyamatosan közzéteheti, melyek időrendben vagy fontossági sorrendben vagy akár programozottan megjelennek a weboldalon.
RSS megjelenéssel biztosíthatja, hogy a feliratkozottak folyamatosan értesüljenek a frissítésekről. A hírekhez rendszeren belüli illetve Facebook hozzászólásokat engedélyezhet.
 
Webshop modul
A modul egy teljes webáruházat valósít meg a termékek kezelésétől, a megrendelésen keresztül, egészen a kiszállításig. Tetszőleges számú terméket lehet rögzíteni, tetszőleges tulajdonságokkal, termékcsoportokba sorolva. Beállíthatók szűrők, akciók, termékajánlók, kapcsolódó termékek. A modul kezeli a megrendeléseket és on-line fizetéssel is kiegészíthető.
 
Ajánlatkérő modul
A modul segítségével a publikus oldal látogatói egy űrlapon keresztül kapcsolatba léphetnek a portál kezelőivel, ajánlatot kérhetnek. A kapcsolatfelvételről automatikus e-mail értesítés küldhető. Az adminisztrációs modulban lehetséges a kapcsolatfelvételt közvetlenül megválaszolni. A kapcsolatfelvétel és a válasz is naplózásra kerül.
Facebook modul
Ma már egyre több cég tartja fontosnak a közösségi oldalakon való megjelenést. A közösségi oldalakon megtalálnak, követhetnek bennünket a lehetséges ügyfeleink, illetve mi is kapcsolatot teremthetünk velük. A Facebook a világ legnagyobb közösségi oldala, Magyarországon csaknem 3 millió felhasználója van.
A weboldalon elhelyezett doboz közvetlen kapuként szolgál a Megrendelő Facebook oldalához, lehetőséget teremt arra, hogy a látogató folyamatosan kövesse a Megrendelő Facebook aktivitását.   
  Regisztrációs modul
A weboldalon lehetőség van regisztrációra. A látogató a regisztráció folyamán megadja adatait, majd az általa megadott e-mail címre megkapja az aktivációs linket. A megfelelő felhasználónevet és jelszót megadó látogató az oldalra belépve olyan tartalmat is láthat, melyet regisztráció nélkül nem tehetne.
A weboldal tulajdonosa a regisztrált felhasználókkal fel tudja venni a kapcsolatot, illetve elkülönített szekciókat alakíthat ki számukra a weboldalon.
Igény esetén a regisztráció kiváltható Facebook eléréssel történő bejelentkezéssel.
 
  Hírlevél
A látogatók e-mail címük megadásával kérhetik, hogy a weboldal tulajdonosa időnként hírlevelet küldjön számukra. A hírlevél modul segítségével, az adminisztrációs felületen megszerkesztett levél küldhető ki a hírlevél előfizetői számára.
Az előfizetők tetszőlegesen csoportokba szervezhetők, melyeknek akár külön-külön hírleveleket is küldhetünk. A modul támogatja a sablonok kezelését, dinamikus kódok elhelyezését, melyek jelentősen megkönnyítik a hírlevél küldési folyamatot.

 
  Vendégkönyv 
A vendégkönyv használatával a weboldalon bárki hagyhat gyorsüzenetet, mely látható lesz mások számára is. Az üzenet küldése, mint minden, nem bejelentkezéshez kötött felhasználói interakció, humán azonosításhoz kötött, így kerülve el a spam üzeneteket. Az üzenetek az adminisztrációs felületről moderálhatók. A vendégkönyv menüponthoz rendeli a hozzászólásokat, így egy portálon belül kialakítható több különböző interakciós felület is.
 
  Dokumentumtár 
Dokumentumok (Word, PDF, XLS) és képek kezelésére, tárolására szolgál. Mappákba rendezhetőek és publikálhatóak a feltöltött anyagok. Tetszés szerint titkosítani és védetten kezelni is lehet azokat. Az egyszerű kezelés érdekében lehetséges a fájlok kötegelt kezelése, mint például kötegelt feltöltés, mappák közti áthelyezés, törlés.
A feltöltött fájlokhoz kísérő információk rendelhetők, melyeket a publikálásukhoz használt egyes modulok (pl.: képgaléria) felhasználnak, megjelenítenek.  
 
  Képgaléria 
Képek csoportokba rendezését és publikálását segíti ez a modul.
A kötegelt képfeltöltési funkció segítségével néhány kattintással akár több száz képből álló galéria is készíthető. A képek sorrendje a képek miniatűr változatának fogd és vidd funkcionalitású szerkesztőjével állítható be. Az elkészített galériákat különféle módokon lehet publikálni, például cikkekhez rendelve, galéria tallózó modulban, képgaléria dobozban.
  Kereső modul
A modul segítségével szavakra, szókapcsolatokra lehet rákeresni a portál adatbázisában. A keresés eredményeként egy találati lista jelenik meg azokkal az elemekkel, melyek tartalmazzák a keresett kifejezést, és amely elemeire kattintva a kívánt oldalra juthat a látogató. Több szóból álló keresett kifejezés esetén a találatokban nem kell feltétlenül olyan sorrendben lenni a szavaknak, ahogy az be lett gépelve.  
  Szavazó modul
Szavazások menedzselésére alkalmas a modul. A szavazás egy kérdésből és a rá adható lehetséges válaszokból áll. A szavazáshoz időintervallumot rendelünk, amelyen belül lehetséges szavazni. Lehetséges nyílt szavazás, melyben minden látogató részt vehet, és regisztrációhoz kötött szavazás létrehozása. A szavazás doboz formájában jeleníthető meg az oldalon. A dobozban meg lehet tekinteni a szavazás aktuális állását, és le lehet adni a szavazatot.
 
  Évfordulók modul
A portál oldalait színessé, érdekessé lehet tenni ezzel a modullal. Évfordulók, évente ismétlődő események nyilvántartására és publikálására szolgál ez a modul.
 
  Videótár modul
A videótár lényege, hogy a látogatók az oldalon látják a feltöltött videókat.
Az adminisztrációs felületről kényelmesen lehet kezelni a videókat.   
  Jelentkezések modul
Konferenciák, tanfolyamok szervezése során lehet hasznos ez a modul, amely lehetőséget biztosít eseményre történő jelentkezésre. Regisztrált felhasználók jelentkezhetnek, a jelentkezők listája az adminisztrációs felületen követhető.
  Bejelentő modul
A modul feladatok, bejelentések kezelését teszi lehetővé jelszóval rendelkező ügyfelek, saját alkalmazottak számára. Célja hogy egy probléma felmerülésétől a megoldásáig, egy felületen, mindenre kiterjedő, irányított interakciós teret biztosítson. A kommunikáció biztosításán felül, kiegészítő adatok nyilvántartását is lehetővé teszi, melyek megkönnyítik a vállalton belüli adatáramlást.
 
  Állásközvetítő modul
Álláskeresők feltölthetik az önéletrajzukat és kereshetnek és álláslehetőségek között. A cégek álláslehetőségeket tölthetnek fel és kereshetnek az álláskeresők adatbázisában.
  Szállásfoglaló rendszer
Szállodák, panziók számára lehet hasznos ez a modul, amely szobák, interneten keresztül történő foglalását támogatja.
 
Ügyfélkapu
Ügyfél azonosító:

Jelszó: