Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • Referenciáink
  • 2013-07-16 00:00:00

„Innovatív megoldások a szuburbán városfejlődés hátrányainak kezelésére Szigetszentmiklóson

A honlap több, komplex szolgáltatást is nyújtó adatbázis, és adattárként működik, célja egy olyan a projekt megvalósításában érintett, és érdekelt szervezetek együttműködésén alapuló virtuális közösségi tér kialakítása, amely hozzájárul a projekt hosszú távú céljainak megvalósításához.


A szigetszentmiklósi portált a GrenBox tartalommenedzselő rendszerünk szolgálja ki, amellyel honlapok oldalait lehetséges egyszerűen létrehozni, üzemeltetni és ehhez a rendszerhez lettek hozzáfejlesztve speciális modulok. A szigetszentmiklósi portál a hagyományos portálfunkciók mellett speciális modulokkal is rendelkezik.


Gyermekfelügyeleti regisztrációs modul
Speciális regisztrációs felület, ahol önéletrajz és referencia feltöltési lehetőséget biztosítunk.


Gyermekfelügyeleti koordinációs modul
A gyermekfelügyeletet igénylők regisztrálják magukat a rendszerben és egy felületen keresztül igényelhetik a gyermekfelügyeletet, az időpont megadásával.


Háziorvosi sorszám osztó modul
A modul háziorvosokat és rendelési időket tart nyilván. A regisztrált felhasználók időegységeket foglalhatnak le az orvosnál, amennyiben szabad az adott időablak. Az orvos és a páciens a foglalásról értesítést kapnak e-mail-ben, illetve a rendszerben is nyomon követhetőek a foglalások.


A honlap innen érhető el.