Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Ön felvázolja az igényeit. Mi ezen igények és az eddigi tapasztalataink alapján összeállítjuk azokat a szolgáltatásokat, amelyekre Önnek szüksége lehet. Ha van még tisztázatlan kérdés, akkor azt megvitatjuk. Jellemzően teszünk javaslatot egy probléma megoldására. Amennyiben nincs több tisztázatlan kérdés, úgy a határidők megjelölésével elküldjük árajánlatunkat.
Az ajánlatban külön kitérünk az egyszeri költségre és az üzemeltetéshez kapcsolódó rendszeres kiadásokra.

Ajánlatunk kedvező elbírálása esetén az ajánlat szakmai részét alapul véve szerződést kötünk. A szerződéskötés után az első munkafázis a megrendelői igények dokumentálása (felhasználói felület kezelő elemei és funkcionális követelmények), mely alapján elkészítjük a szoftver funkcionális rendszertervét, amely tartalmazza a szoftver által biztosított funkciók részletes leírását. Ezt átadjuk Önnek. Elolvasás és értelmezés után Ön jóváhagyhatja azt, vagy módosítást kérhet.

A szoftver tényleges megvalósítása a rendszerterv Ön általi elfogadása, valamint a fejlesztéshez és üzemeltetéshez szükséges összes információ átadása után kezdődhet, ez pedig Öntől is függ, ennek elhúzódása a rendszer átadásának dátumát automatikusan meghosszabbítja. Mindkettőnk közös érdeke, hogy a rendszertervbe valóban az Ön igényeit maximálisan kielégítő funkciók kerüljenek bele! Igény esetén oktatást tartunk a szoftver használatához és/vagy felhasználói kézikönyvet készítünk.

A szoftver elkészülte után tesztidőszak következik, melynek célja a helyes működés ellenőrzése, az esetleges hibák kijavítása, majd végül a rendszer végső átadása, üzembe helyezése történik meg. A rendszereink helyes működésére kétéves garanciát vállalunk. Ha hibát észlel ezen időszak alatt, akkor azt mi garanciálisan javítjuk.