Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Példák egyedi szoftver fejlesztésre

Most néhány példán keresztül szemléltetjük, hogy milyen problémákat sikerült egyedi szoftverfejlesztéssel megoldanunk.

Gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy cégek ügyviteli folyamataik kezelését, nyilvántartását táblázat kezelő alkalmazás segítségével végzik. Az is általánosnak mondható, hogy a táblázatkezelős módszer először még ugyan megfelelő, de a növekvő adatmennyiség és a növekvő igények miatt hamar korlátokba ütközik. A SoftMaster ilyen jellegű feladatok megoldására specializálódott.

Ingatlan nyilvántartó
A Megrendelőnk egy önkormányzati intézmény, amely számos ingatlannal rendelkezik. Ezek Excel táblázatos nyilvántartása egy idő után tarthatatlanná vált. A rendszer célja az ingatlanvagyon gazdálkodásának támogatása, térinformatika alkalmazásával.

 

Dokumentumtár
A Megrendelőnknek több száz felhasználó részére kell rendszeresen és ellenőrzötten nagy méretű dokumentumokat, üzeneteket továbbítania.
A kifejlesztett rendszer ezeket az igényeket hivatott kielégíteni állománykezelő és üzenetküldő funkcióival.

 

Tréningnyilvántartó
Megrendelőnk egy több száz dolgozót foglalkoztató, termelő cég. Fontos számukra a munkaerő állandó képzése, illetve a képzések, dolgozói képességek, kompetenciák nyilvántartása. A rendszerünk erre a problémakörre nyújt megoldást.

Cégünk fő profilja egyedi alkalmazásfejlesztés, szoftverfejlesztés, illetve rendszerintegráció. Elsősorban adatbázisra épülő, böngésző alapú, hálózati szoftvereket, portálokat, webáruházakat alkotunk. Megállapodás szerint ezektől eltérő igényeket is kielégítünk, mint például a következő bemutatóban, ahol kézi vonalkód olvasó eszközt is programoztunk.

 

Vonalkód olvasó rendszer

A rendszer segítségével konténerek, raklapok vonalkódos leolvasása, azonosítása, adatbázisban történő tárolása és az adatok kiértékelése lehetséges.
A rendszer funkcionalitása két fő funkciója: 1.) vonalkód beolvasása, ellenőrzött tárolása, 2.) „vonalkódok” összehasonlítása egy külső „vonalkód” adatbázissal.

.